Bemutatkozás

 

 

Társaságunk a Class-x Trade Kft. 2014-ben alakult, jelenleg háztartási vegyiáru- és papír nagykereskedelemmel foglalkozik és export-import tevékenységget is végez.

Raktáráruházunk Budapesten a 1048 Almakerék u. 6. található, 300 m2-es nagykereskedésünkben várjuk viszonteladó és közületi partnereinket.

                                                                               Nyitva tartás H-P 08.00-15.00-ig.

Kínálatunkban megtalálhatóak a közismert és népszerű szállítói márkákon kívül a hazai gyártók háztartási és ipari kiszerelésű termékei is. Az általunk forgalmazott termékek kiváló ár-érték arányban vásárolhatóak meg áruházunkban. Nagyobb mennyiségi vásárlás esetén lehetőség van egyedi, akár tartósan alacsony árak kidolgozására is.

A termékeket megvásárolhatja személyesen, illetve házhoz szállítással egyaránt, mely feltételeit szintén honlapunkon megtalálja.

Amennyiben a kényelmesebb megoldást szeretné választani akkor Budapest területén nettó 100.000 Ft nettó feletti vásárlás esetén díjmentesen szállítunk házhoz.

Vidéki kiszállítás esetén a minimum megrendelés értéke nettó 250.000 Ft.

Ezen összeghatár alatti megrendeléseket egyedi szállítási költség felszámítása mellett tudjuk teljesíteni.

Webáruházunkon keresztül a regisztrált vásárlóink az internetes felületen is összeállíthatják rendeléseiket. Lehetőség van akár az előre leadott rendelések munkatársaink által történő összekészítésére is, amit raktár áruházunkban személyesen vehetnek át illetve kérhetik a fenti rendelési paraméterek figyelembe vétele mellett a telephelyre történő kiszállítást is!

Ezeket a feladatokat saját tulajdonú 3,5t teherautókkal, illetve a vidéki és külföldi szállitásokat szerződött partnerekkel teljesitjük.